Uncategorized

Η συλλογή Off-White X Nike Dunk Low “Αγαπητέ καλοκαίρι” πειράζει στο SNKRS

Κατανοήσαμε ότι η συλλογή off-white x nike dunk “dear summer” ήταν στα έργα για πολύ καιρό τώρα, ωστόσο τώρα τώρα , τελικά επιβεβαιώθηκε επίσημα. Νωρίτερα σήμερα το πρωί, οι εικόνες όλων των πενήντα εκτός λευκού X Nike Dunk χαμηλές παραλλαγές ήταν πειράζονται μέσω της εφαρμογής Nike SNKRS, καθώς και για πρώτη φορά, παίρνουμε την πρώτη μας ματιά σε κάθε ένα από αυτά σε εξαιρετική λεπτομέρεια.

Μία από τις πολλές φιλόδοξες δουλειές του Virgil Abloh, όπως επεσήμανε στην εισαγωγή ότι η συλλογή “Dear Summer” μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα επιβλητικό πενήντα dunk χαμηλά χρωματιστά. Αυτά είναι όλα χωρισμένα σε δύο ξεχωριστές ποικιλίες που διαφέρουν σε υλικό, δηλαδή “δέρμα/καμβά” καθώς και “τριχωτό σουέτ/δέρμα”.

Εικόνα μέσω των SNKRs

Εικόνα μέσω των SNKRs

Εικόνα μέσω των SNKRs
Από την άποψη των ίδιων των χρωμάτων, 49 από τα 50 ζεύγη διαθέτουν ένα λευκό και γκρι σχέδιο με πολύχρωμες τόνισε σε όλη την έκταση, ενώ το πεντηκοστό off-λευκό ζευγάρι είναι το μόνο που είναι ζωγραφισμένο με μαύρο χρώμα. Η φήμη έχει ότι αυτό επηρεάζεται από το off-λευκό X Nike Air Force 1 “MoMa”, συνολικά με το μεταλλικό ασημένιο Nike Swoosh που όλοι μας καταλαβαίνουν καθώς και αγάπη.

Μεμονωμένα αριθμημένα, το off-λευκό x nike dunk χαμηλό “The 50” έρχεται πολύ, πολύ σύντομα, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Ας καταλάβουμε ποιος συνδυασμός χρωμάτων αισθάνεστε περισσότερο, καθώς και σε συναφείς ειδήσεις, ένα λευκό λευκό X Liverpool FC Collab μπορεί να είναι στα έργα!

Εικόνα μέσω των SNKRs

Εικόνα μέσω των SNKRs

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top