Uncategorized

Το Supreme X το “χαρτί” του North Face πέφτει αυτή την εβδομάδα

Μετά από ένα ακόμη εκπληκτικό έτος, ο πολύ αγαπητός Skateboarding Brand Supreme ξεκινάει μια τελευταία συνεργασία με υψηλή θερμοκρασία για να δει το 2019 με στυλ. Συνεργαζόμενοι με τον μακροχρόνιο συνεργάτη, το North Face, το Supreme X The North Face “Paper” Collection φαίνεται να είναι μια από τις συνεργασίες τους μέχρι σήμερα.

1
2
3

Περιλαμβάνοντας ένα παντελόνι, το σακάκι Nuptse και το μαντήλι 700, αυτή η συλλογή μας χτυπά με όλες τις σιλουέτες Fanavourite. Το σακάκι Nuptse έρχεται με μόνωση 700-γεμίσματος με ένα ανθεκτικό στο νερό κέλυφος και μια κουκούλα που μπορεί να το κάνει βέλτιστο για τους μήνες της χειμερινής περιόδου. Χρησιμοποιώντας τον συνδυασμό του φουσκωμένου σακάκι και του παντελονιού, αυτό που θέτει αυτή τη συγκεκριμένη επανάληψη του Collab Apart είναι η τολμηρή γραφική εκτύπωση που μπορεί να φανεί σε όλα τα κομμάτια.

Ερχόμενοι με ένα τσαλακωμένο αποτέλεσμα χαρτιού σε όλα τα κομμάτια, αυτή η πτώση είναι το πεμπτουσιακό υπέρτατο. Ξεκινώντας σε απευθείας σύνδεση και σε φυσικές ανώτατες τοποθεσίες από τις 26 Δεκεμβρίου, το Supreme X The North Face Collection είναι ένας αστυνομικός για εμάς εδώ στον μοναδικό προμηθευτή.

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top