Η συλλογή Pop Trading Business X Converse παίρνει τη θεραπεία με δύο τόνους

συμμορφώνοντας με την εξαιρετικά προεξέχουσα συνεργασία τους με το New Balance, το Skateboarding εμπορικό σήμα με έδρα το Άμστερνταμ, έχει πλέον συνεργαστεί με το Converse για την εξαιρετικά επιθυμητή επιχείρηση Pop Trading X Converse Collection. Διαθέτοντας μια αισθητική δύο τόνων που είναι δύσκολο να χάσετε, οι πολύπλοκες λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις απεργίες του ανταγωνισμού από το νερό.

Περιλαμβάνοντας δύο βασικές σιλουέτες, συμπεριλαμβανομένου του Jack Purcell Hi καθώς και του Jack Purcell, και τα δύο σχέδια γίνονται με συγκρούσεις χρώματα με τους πρώτους που εμφανίζονται σε ένα “μπλε σχιστόλιθο” καθώς και συνδυασμό “εσπεριδοειδών” καθώς και ο τελευταίος σε ” Ox egret “καθώς και” Red Dahlia “.

Εικόνα μέσω συνομιλίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω συνομιλίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το Uppers Canvas προσφέρει ένα ευέλικτο σχήμα που είναι αρκετά δύσκολο να φορέσει, ενώ τα μεταλλικά μάτια, καθώς και ένα καουτσούκ με καουτσούκ που δανείζουν για εκείνη την παραδοσιακή αντίθετη αισθητική που όλοι μας καταλαβαίνουν καθώς και την αγάπη. Ένα λεπτό αλλά εντυπωσιακό “μειονεκτήματα” προσδιορίζει τον αστράγαλο, καθώς και για να ολοκληρώσει τα πάντα μακριά, η “Pop Trading Company” είναι ιδανική στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Ορίστε να εισαγάγετε στις 19 Ιουνίου, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή, εάν απαιτήσετε τη συλλογή Pop Trading Business X Converse στη ζωή σας. Ας καταλάβουμε ποια χρώματα θα πάτε, καθώς και ενώ βρίσκεστε εδώ, εδώ είναι 25 πρέπει να συζητήσετε ότι κάθε sneakerhead πρέπει να κατέχει!

Εικόνα μέσω συνομιλίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω συνομιλίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top