Uncategorized

Η αύξηση του Adidas ZX 2K συνδυάζει δύο φημισμένες τεχνολογίες

, παρόλο που το ZX είναι σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, παραμένει ως μία από τις πιο έξυπνες τεχνολογίες πάνινα παπούτσια στην ιστορία και για το 2020, οι τρεις λωρίδες θα ενσωματώνουν το παρελθόν με το Παρουσιάστε για το ολοκαίνουργιο Adidas ZX 2K Boost. Η πιο πρόσφατη και μεγαλύτερη σιλουέτα για να βρείτε από το Herzogenaurach, εδώ είναι όλα όσα απαιτείτε να γνωρίζετε.

Κάνοντας το μεγάλο ντεμπούτο του σε τρία εξαιρετικά ξεχωριστά χρώματα, η εύστοχα ονομάζεται αύξηση ZX 2K διαθέτει μια μηχανική προσαρμογή μαζί με ένα σύστημα με παπουτσιές που μοιάζει με παπουτσιές, με αποτέλεσμα μια σκληρή αισθητική που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια. Ένα σήμα από καουτσούκ και τραβήξτε το combo κάνει τη μέθοδο της στη φτέρνα, τύπος όπως το NMD R1, ενώ τρεις λωρίδες branding γλιστράει στα πλευρικά και μεσαία πλαϊνά πάνελ.

Εικόνα μέσω adidas
Φυσικά, είμαστε όλοι εδώ για έναν λόγο και είναι η ολοκαίνουργια υβριδική μεσαία σόλα που έχει μιλήσει όλοι. Ενώ η Nike έχει ήδη κάνει αυτό πριν με σχέδια όπως η Πολεμική Αεροπορία 1 αντιδρούν και το Air Max 270 αντιδρούν, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο γερμανός γίγαντας έχει επιτύχει ένα τέτοιο κατόρθωμα και είναι πέρα ​​από το συναρπαστικό να δηλώνει το λιγότερο.

Που θα εισαγάγει παγκοσμίως στις 31 Ιουλίου, η αύξηση του Adidas ZX 2K δεν πρέπει να χάσετε, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Στις Associated News, το Adidas X9000L4 είναι το μέλλον της ώθησης!

Εικόνα μέσω adidas

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top