Uncategorized

5 λόγοι που θα έπρεπε να επαναπροσδιορίσετε αυτά τα πάνινα παπούτσια που δεν θέλετε

Εικόνα αυτό: Είναι η Ημέρα των Χριστουγέννων και μόλις ανοίξατε ένα δώρο από τη μαμά σας. Είναι ένα ζευγάρι φρέσκα πάνινα παπούτσια και … τα μισείς. Τώρα, συνήθως, θα έβαζες μια άξια από την Όσκαρ, λένε ότι τους αγαπάς, στη συνέχεια, τα τσαλακώνουν στο πίσω μέρος της ντουλάπας σας για να συγκεντρώσουν σκόνη για οκτώ μήνες πριν τα πάρετε στο φιλανθρωπικό κατάστημα. Ενώ δεν υπάρχει πάρα πολύ λάθος με αυτό, είμαι εδώ για να θέσω ένα επιχείρημα προς τα εμπρός για-roll drum παρακαλώ-επαναπροσδιορίστε! Μετακινηθείτε για να δείτε πέντε λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να επαναπροσδιορίσετε αυτά τα πάνινα παπούτσια που δεν θέλετε πια …

Εικόνα μέσω του Joshua Hoehne/unsplash
1. Είναι καλό για το περιβάλλον
Η βιομηχανία της μόδας είναι μαζικά επιζήμια για το περιβάλλον και πολύ περισσότερο και πολύ περισσότερες μάρκες υποσχόμαστε να κάνουν πολύ περισσότερα για να μειώσουν την πλαστική κατανάλωση και να βελτιώσουν τις πρακτικές βιωσιμότητας. Εάν δώσετε σε αυτά τα adidas ultra αύξηση, δεν είστε πολύ πρόθυμοι για τον σύντροφό σας, είναι χαρούμενοι, ο χώρος υγειονομικής ταφής έχει ένα λιγότερο ζευγάρι αχρησιμοποίητα γλιστρά και έχετε κάνει κάποιο χώρο στην ντουλάπα σας. Κερδίστε!

Εικόνα μέσω της Nike
2. Θα μπορούσαν να κάνουν κάποια χρήματα
Εάν κάπως καταφέρατε να αποκτήσετε δύο ζευγάρια του Original Yeezys και συνήθως δίνετε στον πατέρα σας ένα κουπόνι για τα Χριστούγεννα, δώστε του το Yeezys και μπορεί να τα πουλήσει για μια σημαντική τιμή! Είναι ένα δώρο χαμηλής συντήρησης με μέγιστη ανταμοιβή.

Εικόνα μέσω του Reinhart Julian/unsplash
3. Δεν απαιτεί προσπάθεια
Τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια είναι εξαντλητικά, όλοι το γνωρίζουμε. Εάν γνωρίζετε ότι ο φίλος σας έχει τα μάτια τους σε αυτά τα Nike Air Force 1, που δεν φορούν ποτέ ποτέ, κάντε την ημέρα τους και τους παραδώσετε. Είναι ένα εύκολο peasy δώρο και δεν χρειάζεται να βάλετε πόδι σε ένα εμπορικό κέντρο.

Εικόνα μέσα από το Whereslugo/unsplash
4. Τα πάνινα παπούτσια είναι άξια αγάπης επίσης
Εάν έχετε αγοράσει ένα πάρα πολύ πολυάριθμα ζεύγη από γλιστρά φέτος και ένας από αυτούς είναι ξαπλωμένος στο πίσω μέρος της συλλογής σας, παραδώστε τους στον αδερφό σας. Θα τα φορέσει πολύ περισσότερο από εσάς και μπορείτε να τα δανειστείτε όποτε θέλετε. Τα πάνινα παπούτσια είναι για τη ζωή, όχι μόνο για τους χριστουγεννιάτικους ανθρώπους.

Εικόνα μέσω του Andrew Neel/unsplash
5. Όλοι αγαπούν ένα χέρι-κάτω
Δεν ξέρω για σένα, αλλά πάντα αγάπησα ένα μικρό χέρι-κάτω. Εφόσον δεν γνωρίζετε, όπως, βρώμικο. Εάν έχετε ένα φρέσκο ​​ζευγάρι από γλιστρά που έχετε πέσει από την αγάπη με, δώστε τους σε κάποιον στη ζωή σας που γνωρίζετε ότι αγαπά ένα μικρό χέρι έξω. Θα σας αγαπήσουν για αυτό και ίσως θα πάρετε ένα μικρό δώρο πίσω σε αντάλλαγμα (παρόλο που δεν δίνετε να λάβετε και όλα αυτά).

Εικόνα μέσω της Nike

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top