Uncategorized

Κοιτάξτε την πρώτη ματιά στο Ultimate X Vans SK8-HI Φθινόπωρο Χειμώνας 2019 Συλλογή

Εικόνα μέσω του Supreme
Μετά από τη συλλογή Nike Dunk Low τον περασμένο μήνα, το Ultimate επιστρέφει στο παιχνίδι του sneaker, αυτή τη φορά συνεργάζεται με τα Vans συνεργατών για ένα τρίο των επαγγελματιών SK8-HI! Παρέχοντας το παραδοσιακό παπούτσι skate ένα λεπτό, ωστόσο εντυπωσιακή ανακατασκευή, εδώ είναι αυτό που απαιτείται να γνωρίζετε!

Βαμμένο σε τρεις μοναδικές χρωματισμένες, το πρώτο είναι βαμμένο σε όλα-μαύρο, το δεύτερο εμφανίζεται σε ένα ναυτικό καθώς και κίτρινη παλέτα, ενώ το τρίτο βυθίζεται στο μοτίβο σκακιέρας του anaheim αποτυπώματος. Εμπιστευμένο σε συνδυασμό καμβά καθώς και σουέτ, οι δερμάτινες πτυχές του Premium λειτουργούν επίσης κατά μήκος του συστήματος κορδονιών για μια πολυτελή εμφάνιση καθώς και την αίσθηση.

Εικόνα μέσω του Ανώτατου
Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτά τα παπούτσια χωρίς να συζητήσετε το “Fuck the World”. Φράση που είναι κεντημένη ακριβώς πάνω από τη διάσημη τζαζ λωρίδα. Σε μερικούς, αυτό το γραφικό μπορεί να φαίνεται μάλλον οικείο, καθώς εμφανίστηκε για τελευταία φορά σε ένα μακρύ μανίκι μπλουζάκια ως μέρος της τελικής συλλογής του καλοκαιριού 2014.

Εικόνα μέσω του Ανώτατου
Εάν θέλετε ένα κομμάτι της συλλογής Supreme X Vans SK8-HI το φθινόπωρο του 2019, πρόκειται να μειωθεί στο Διαδίκτυο καθώς και στο κατάστημα στη Νέα Υόρκη, Μπρούκλιν, Λος Άντζελες, Λονδίνο, καθώς και στο Παρίσι στις 10 Οκτωβρίου, Συμμορφώθηκε με μια απελευθέρωση της Ιαπωνίας δύο ημέρες αργότερα στις 12 Οκτωβρίου. Σίγουρα ένα από τα πολύ πιο edgier συνεργασίες τους μέχρι σήμερα, ας καταλάβουμε ποια χρωματιστή θα γυρίσετε!

Εικόνα μέσω του Ανώτατου

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top