Uncategorized

Η Nike Air Force 1 τύπου “Black Gum” προσφέρεται τώρα!

Για όσους από εσάς σας αρέσουν αυτή η μυστική “τριπλή μαύρη” αισθητική, ωστόσο δεν πειράζει μια παύλα χρώματος κάθε όταν σε λίγο, το ολοκαίνουργιο “μαύρο κόμμι” της Nike Air Force 1 είναι κατασκευασμένη μόνο για εσάς . Μια αποικοδομημένη λαβή της παγκοσμίου φήμης Πολεμική Αεροπορία 1, προσφέρεται ιδανικό τώρα απευθείας από τους απογόνους!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Ενώ διατηρεί το παραδοσιακό δέρμα καθώς και το κτίριο σουέτ, το οποίο το AF1 γίνεται κατανοητό, το “μαύρο κόμμι” μετατρέπει τα πράγματα λίγο. Ιδανικά μακριά, θα ανακαλύψετε ένα ιμάντα Velcro που περιτυλίγεται γύρω από τη φτέρνα για τη μέγιστη εφαρμογή κλειδώματος, ενώ ένα διπλασιασμένο στοιβαγμένο Nike Air Midsole παρέχει στο παπούτσι κάποιο επιπλέον ύψος που μάλλον το παίρνει σε ένα ακόμη επίπεδο.

Προς τα Medials, θα ανακαλύψετε ημι-διαφανείς επένδυση που χρησιμοποιείται όταν χρησιμοποιείται για πολλές συνεργασίες του White X Nike του Virgil Abloh.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Διατίθεται τώρα από τους απογόνους, το “μαύρο κόμμι” της Nike Air Force 1 είναι μια εγγυημένη ανάγκη να μπω, οπότε κρατήστε το μέγεθός σας τώρα, ενώ εξακολουθεί να κάθεται στο χώρο! Ας καταλάβουμε αν χειριστείτε για να πάρετε ένα ζευγάρι, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, το επόμενο Kith X Nike Air Force 1 επηρεάζεται από τη Νέα Υόρκη!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top