Ο Ronnie Fieg, η Coca-Cola & Converse έρχονται μαζί όταν για άλλη μια φορά

υπάρχει κάποιος τύπος συνεργάτη στον κόσμο που συγκρίνεται μάλλον με τον Ronnie Fieg. Ο δημιουργός του Kith ασχολήθηκε με όλους από τα Asics στο Versace με κάθε κομμάτι να είναι εξίσου τερματισμένο με το τελευταίο. Τώρα οι ντόπιοι Queens συνεργάζονται με το Converse καθώς και με την Coca-Cola όταν πάλι.

Σημειώνοντας την 5η επέτειο των εταιρικών σχέσεων, αυτό είναι ένα παπούτσι που έχουμε δει πριν. Αρχικά εισάγοντας 2 χρόνια πίσω ως φίλοι καθώς και αποκλειστικά νοικοκυριά, αυτή η επανάληψη του παπουτσιού είναι πραγματικά κάτι που πρέπει να δούμε.

Ερχόμενοι με τραγανές λευκές πινελιές στο πάνω μέρος, αυτό έρχεται σε αντίθεση με το ανοιχτό μπλε που μπορεί να δει στο λευκασμένο denim. Στρογγυλεμένο με την επωνυμία Coca-Cola σε όλα τα πλαϊνά πάνελ καθώς και τυλιγμένο γύρω από τη φτέρνα επίσης ένα λεπτό λογότυπο Kith που ανακαλύφθηκε στην μεσαία σόλα.

Δεν υπάρχει καθορισμένη ημερομηνία από ακόμη, ωστόσο το Kith X Coca-Cola X Converse είναι ένα ζευγάρι που κάθε sneakerhead θα θέλει στην περιστροφή τους. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα καλύτερα νέα, καθώς και κυκλοφορίες από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top