Uncategorized

Πώς αυτό το γερμανικό κατάστημα skate είναι scamming χρήστες bot και απομακρύνει με αυτό

είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η κοινότητα των sneaker, γενικά, δεν είναι ένας τεράστιος ανεμιστήρας των bots. Ένα κομμάτι αυτοματοποιημένου λογισμικού που χρησιμοποιείται από πολλούς για να αγοράσει τα πιο καυτά Grails γύρω, κάνει το copping με το χέρι ένα ακόμα πιο δύσκολο έργο, αφού δεν υπάρχει τρόπος να μπορείτε να αγοράσετε ένα κομμάτι ηλεκτρονικού κώδικα. Τώρα, μοιάζει με ένα κατάστημα skate στη Γερμανία παίρνει τη μάχη εναντίον bots σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, και κερδίζουν – αν και παράνομα.

Με έδρα το Trier της Γερμανίας, η Zupport βρίσκεται γύρω από το 2005, εστιάζοντας σε εμπορικά σήματα όπως τα Vans, Converse, Stüssy και έναν τόνο άλλων. Κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του Nike SB X Air Jordan 1 Low ‘UNC’ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο λιανοπωλητής δημοσίευσε το προϊόν στο site, όπως και για οποιαδήποτε άλλη κυκλοφορία. Αλλά αν κοιτάξετε πιο κοντά στην περιγραφή και μεταφράζετε την, θα διαπιστώσετε ότι πωλούν πραγματικά μια φωτογραφία του παπουτσιού για € 90, όχι το ίδιο το παπούτσι.

Εικόνα μέσω snkrslist
Ενώ αυτή η τεχνική έχει χρησιμοποιηθεί από τους πωλητές στο παρελθόν για να προσπαθήσει και να εξαπατήσει τους δυνητικούς αγοραστές, είναι συγκλονιστικό το γεγονός ότι ένα νόμιμο κατάστημα προσπαθεί να κάνει το ίδιο. Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες Instagram, περίπου 12.000 sneakerheads έπεσαν σε αυτή την παγίδα επειδή τα bots τους είχαν αγοράσει αυτόματα το παπούτσι χωρίς να συνειδητοποιήσουν ότι στην πραγματικότητα αγοράζουν μια φωτογραφία.

Για να χειροτερέψουν τα πράγματα, το κατάστημα άλλαξε την περιγραφή του ‘UNC’ για να πει ότι είναι απλώς μια φωτογραφία, όχι το ίδιο το παπούτσι. Αυτό καθιστά πιο δύσκολο για τους ανθρώπους να πάρουν τα χρήματά τους πίσω, καθώς τα συστήματα ηλεκτρονικών πληρωμών όπως το PayPal δεν έχουν κανέναν τρόπο να επαληθεύσουν αυτό.

Εάν τους κάνετε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας αποσταλεί ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα, διαβάζοντας: “Δυστυχώς, η ακύρωση ή η απόσυρση από την παραγγελία σας δεν είναι δυνατή επειδή το προϊόν ήταν αναμφισβήτητα ετικέτα με το όνομά του και την περιγραφή του”. Συνεχίζει: “Για να ολοκληρώσετε τη σύμβαση πωλήσεων, έπρεπε να επιβεβαιώσετε ξεχωριστά ότι έχετε ενημερωθεί για την αγορά ψηφιακού μέσου και συμφωνείτε με τους αντίστοιχους όρους ακύρωσης”.

Από το περιστατικό, ο Zupport δημοσίευσε μια επίσημη δήλωση μέσω της ιστορίας του Instagram. Τι πιστεύετε για αυτήν την απάντηση; Χρησιμοποιείτε τον εαυτό σας bots; Ενημερώστε μας τι είναι στο μυαλό σας και φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για τα πιο πρόσφατα και μεγαλύτερα νέα του sneaker!

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top