Το Joe FreshGoods X Νέο υπόλοιπο 990V3 “έξω από τα ρούχα” αποκαλύπτεται

όχι πολύ καιρό πριν, επισημάσαμε ότι η αρχειοθετημένη νέα ισορροπία 990v3 είναι πιθανώς μια επιστροφή. Την τελευταία φορά που ήταν παρούσα στον κόσμο του πάνινα παπούτσια ήταν στην Ιταλία το 2019, φιλοξενώντας ένα Collab με μαρμελάδα Boutique Slam Boutique, αλλά εξαφανίστηκε ιδανικό μετά από αυτό. Με όλα όσα είπε, οι vintage δρομείς έχουν εμφανιστεί πίσω στο ραντάρ, που χρησιμεύει τώρα ως κενό καμβά για διακεκριμένο καλλιτέχνη που βασίζεται στο Σικάγο Joe FreshGoods Robinson. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε από το Freaker Freaker στο μπροστινό εξώφυλλο του κτυπήματος του 45ου περιοδικού, το Joe FreshGoods X Νέο υπόλοιπο 990v3 “έξω από τα ρούχα” έχει ήδη συγκεντρώσει ένα σημαντικό επίπεδο διαφημιστικής εκστρατείας και θα συνεχίσει να το κάνει, καθώς προχωρά στην ημέρα έκδοσής του κάποια στιγμή Ιούλιος.

Δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που το Duo Power συνδέεται για μια κοινή προσφορά. Το 2020, ο Joe εργάστηκε με νέα ισορροπία στα “δεν είναι τα συναισθήματα που συμμετείχαν συναισθήματα που αφορούν το φημισμένο νέο υπόλοιπο 992 του Sportswear και η επιτυχία προφανώς οδήγησε σε άλλη συνεργατική προσπάθεια. Όσον αφορά το νέο νέο υπόλοιπο 990V3 απόδοση, το ζευγάρι, το που ονομάζεται “εξωτερικά ρούχα”, τραβάει την επιρροή από τη δυτική πλευρά της προσωπικής ζωής του Σικάγο-μητρική που μεγαλώνει σε όλη τη δεκαετία του 1990.

Η ιδέα μεταφράζεται από τη χρήση ζωντανών teal μπλε και πράσινα χρώματα κατά μήκος της βάσης των ματιών που επικαλύπτονται με γήινα καφέ και κρέμας τόνους που αγκαλιάζουν το βελούδινη επένδυση επικουρογράφησης Pigskin. Το λογότυπο New Balance Industry Nogo, επιλέξτε ένα μπλε Colourway Aqua, ενώ οι λεπτομέρειες συν-επωνυμίας και άλλα δευτερεύοντα εξαρτήματα διαμορφώνονται σε ζωντανά πλέκτες του Neon Green, κυρίως το όνομα και τα αρχικά του Joe Syngoods και το κλιπ της TPU Heel. Το επιθυμητό σύνολο ολοκληρώνεται με μια εξαιρετικά γλυπτική διπλή μεσαία σόλα απόκρυψη δύο πολύτιμων τεχνολογιών από την ετικέτα των υποδημάτων της Βοστώνης: Abzorb, η οποία προμηθεύει τη βέλτιστη άνεση και την Encap που παρέχει πρόσθετη υποστήριξη και ανθεκτικότητα στη σιλουέτα.

Το Joe FreshGoods X Νέο υπόλοιπο 990v3 “έξω από τα ρούχα” είναι εγγυημένη να ξεπεράσει αμέσως την αναμενόμενη ημερομηνία έναρξης, οπότε κρατήστε το κλειδωμένο στο ιδανικό εδώ στον πωλητή αν επιδιώκετε να προσθέσετε τους νέους εκπαιδευτές ισορροπίας στη συλλογή σας και Μείνετε στην γνώση όλων των επερχόμενων νέων εκδόσεων ισορροπίας. Σε σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι 15 νέα παπούτσια ισορροπίας για να φορούν για να απολαύσετε τη νέα σας ελευθερία!

Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του joefreshgoods
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top