Το Adidas Yeezy 500 ‘Salt’ παίρνει μια επαληθευμένη ημερομηνία κυκλοφορίας

Στα τέλη Απριλίου, παρουσιάσαμε το ‘Salt’ Colourway του Adidas Yeezy 500, καθώς και σήμερα, έχουμε μια ημερομηνία κυκλοφορίας για το εξαιρετικά πολυπόθητο yeezy πάνινο παπούτσι!

Κατασκευασμένο από συνδυασμό πλέγματος, σουέτ, καθώς και δέρματος, αυτή η καθαρή κρίση είναι τόσο ξεχωριστή όσο παίρνει. Μια γκρίζα εκδοχή του ‘Blush’, το ‘Salt’ αναμένεται να είναι πολύ πιο περιορισμένη σε σύγκριση. Για να προσθέσετε σε αυτό, σε αντίθεση με τον 700 κύμα δρομέα, αυτό το συγκεκριμένο chunky yeezy δεν λειτουργεί καμία ώθηση μαξιλαριού, καθώς και αντ ‘αυτού επιλέγει την τεχνολογία Adiprene. Μια ασυνήθιστη επιλογή σίγουρα, ωστόσο, όμως εξακολουθεί να dope.

Εάν σχεδιάζετε στον αστυνομικό το Adidas Yeezy 500 ‘SALT’, πρόκειται να μειωθεί στις 30 Νοεμβρίου. Είναι αυτό το καλύτερο χρώμα ακόμα; Ας καταλάβουμε τις σκέψεις σας στο παρακάτω τμήμα σχολίων, καθώς και όπως πάντα, κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για τα πιο πρόσφατα και μεγαλύτερα σε πάνινα παπούτσια! Στις σχετικές ειδήσεις, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο Adidas Yeezy αύξηση 700 V2 ‘static’!

Εάν πιστεύετε ότι καλύπτετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να επιθεωρήσετε το πιο πρόσφατο εδώ!

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top