Ο Pharrell πειράζει το ανθρώπινο X Adidas Solar Hu Glide St

τον Ιανουάριο, ο μοναδικός πωλητής διαρρέει αποκλειστικά τη συλλογή του Pharrell Williams για το φθινόπωρο/χειμώνα του 2019 με την Adidas και τώρα ο μακροχρόνιος συνεργάτης έχει πειράξει μόνο έναν από Τα πάνινα παπούτσια που αποκαλύφθηκαν νωρίτερα φέτος.

Βλέποντας το Skateboard P GQ της Γαλλίας Γαλλίας, το ολοκαίνουργιο Solar Hu Glide ST γίνεται σε συνεργασία με το ανθρώπινο φτιαγμένο – το πνευματικό τέκνο του Pharrell και του Nigo του Bape. Με ένα εξαιρετικά καθαρό άσπρο άνω άνω μέρος, ένα πλήρες μήκος βελτιώνει τη μεσαία σόλα βρίσκεται κάτω από τα πόδια για επιπλέον άνεση και απεριόριστη μαξιλάρια. Για το vamp, το μοτίβο καρδιάς του Human Made’s Signature είναι παρόν με κόκκινο χρώμα, κεντημένο για εκείνη την αδιαμφισβήτητα αισθητική Pharrell.

Όπως αποκαλύψαμε τον Ιανουάριο, ο άνθρωπος που έκανε το X Adidas Solar Hu Glide ST θα κυκλοφορήσει στο πλαίσιο της σειράς πτώσης του κ. Williams/Winter 2019, οπότε αναμένεται να πέσει αργότερα φέτος. Ενημερώστε μας αν θα αρπάζετε τον εαυτό σας ένα ζευγάρι και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει την επίσημη εφαρμογή SOLE SPORMIER για εντελώς δωρεάν καλύτερα τώρα! Σε σχετικές ειδήσεις, ρίξτε μια ματιά στο επόμενο δισεκατομμυριούχο Young Boys Club X Pharrell x Adidas NMD HU!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε το ρεύμα εδώ!

Εικόνες μέσω της Γαλλίας GQ

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top