Uncategorized

Το Nike Air Jordan 11 Low “Concord Bred” έχει οριστεί να μειωθεί σε ένα νοικοκυριό-τρέξιμο

Όταν αφορά τους φημισμένους Jordan Colourways, υπάρχουν πάντα λίγοι από την άνοιξη στο μυαλό. Το θρυμματισμένο backboard, το Σικάγο, το παιχνίδι Royal, το UNC, καθώς και για εμάς, το Nike Air Jordan 11 Low “Concord Bred” είναι εκεί πάνω με τους μεγάλους όλων των εποχών. Τώρα, ο Jumpman πρόκειται να εισαγάγει αυτό το εξαιρετικό πάνινο παπούτσι για όλη την οικογένεια.

Εικόνες μέσω της Nike
Λαμβάνοντας κίνητρα από 2 από τα φανταστικά χρώματα από το παρελθόν. Αυτό το παπούτσι είναι διακοσμημένο με το παραδοσιακό άνω ying & yang από το OG Concord. Με ένα λευκό δέρμα στο κομμάτι της λυγισμού που έρχεται σε αντίθεση με ένα χτύπημα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε όλη τη λάσπη. Αυτό που θέτει αυτή την επανάληψη είναι η προσθήκη ενός δυναμικού κόκκινου συστήματος που εγγυάται ότι αυτό το πάνινο παπούτσι ξεχωρίζει.

Απελευθερώνοντας στους άνδρες, το σχολείο, καθώς και το προσχολικό μέγεθος, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ολόκληρο το νοικοκυριό είναι κοπεί στο Nike Air Jordan XI “Concord Bred”. Παρουσιάστηκε για ημερομηνία κυκλοφορίας της 20ης Ιουνίου, αυτό υπόκειται σε τροποποίηση λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για όλες τις ειδήσεις, καθώς και τις κυκλοφορίες στις προτιμώμενες Jordans!

Εικόνες μέσω της Nike

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top