Uncategorized

Προσθέστε ένα στυλ εμπνευσμένο από τη ναυτιλία στην ντουλάπα σας με αυτή τη συλλογή Adidas X Noah Summer 2021

adidas x Noah έχουν συνδέσει για άλλη μια φορά ακολουθώντας τις τελευταίες προσπάθειες Summers, αυτή τη φορά με ένα mash-up που έχει εμπνευστεί από το sportswear-up έτοιμη να πάρει Το ζεστό και καιρό σας φαίνεται σε νέα ύψη.

Η ενοποίηση της υπογραφής του Νώε φαίνεται με την επεκτατική συλλογή της Adidas, αυτή η κάψουλα εμφανίζει ένα μείγμα παιχνιδιάρικων εκτυπώσεων και σχεδίων σε γνωστά αρχειακά κομμάτια της Adidas. Αποτελείται από ένα hoodie, πολλά μπλουζάκια, παντελόνια, σακάκια, καπάκια, κάλτσες και μια κορυφή και παντελόνι που εμπνέεται από την εργασία, αυτή η συλλογή είναι τόσο σημαντική όσο είναι κομψή!

Εικόνα μέσω adidas
Πολλά κομμάτια του collab έχουν δοθεί η φυτική θεραπεία με μια φωτεινή και πολύχρωμη εκτύπωση που παίρνει κεντρική σκηνή. Αυτό έχει συμπληρωθεί από μια επιλογή από λευκούς και παστέλ ήχους για τη μέγιστη καλοκαιρινή φθορά. Τα standout κομμάτια περιλαμβάνουν τα παντελόνια και το σακάκι που ταιριάζουν με τα ζωγράφοι που είναι πλήρως επικαλυμμένα με το προαναφερθέν floral print και τελειώνουν με το μοτίβο 3-stripe του Adidas και το λογότυπο του Noah Back Print.

Παράλληλα με την τεράστια επιλογή των ενδυμάτων, τόσο το Probound όσο και το Rod Laver απίστευτα έλαβαν ένα σύγχρονο φρεσκάρισμα με τη μορφή νέων χρωμάτων που συμπληρώνονται τόσο με τον Noah όσο και με την επωνυμία Adidas.

Εικόνα μέσω adidas
Η πλήρης συλλογή πρόκειται να πέσει στις 17 Ιουνίου και στις δύο Webstores του Noah και της Adidas. Σε άλλες ειδήσεις, εδώ είναι τα κορυφαία κιτ ποδοσφαίρου που είναι διαθέσιμα για το Euro 2020.

Εικόνα μέσω adidas

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top