Το vintage του Levi γυρίζει πίσω το ρολόι στο ’55 με αυτή την έκδοση 501 ημερών

φέτος για να γιορτάσουμε την 501 ημέρα του Levi, κάνουμε ένα ταξίδι στα αρχεία για να βγάλουμε ένα κλασικό! Αυτή η έκδοση ειδικής έκδοσης βασίζεται στην έκδοση του 1955 του 501 Jean καθώς και στην Ιαπωνία από τα καλύτερα ιαπωνικά denim Selvedge.

Εικόνα μέσω vintage ρούχα του Levi
Για την απροσδιόριστη ιαπωνική selvedge θεωρείται για μερικά από τα καλύτερα denim που προσφέρονται στον κόσμο λόγω της ξεχωριστής μεθόδου στην οποία παράγεται. Συνήθως υφαντά σε παλαιά αργαλειούς, η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας μαζί με τις φυσικές αποχρώσεις Indigo προσφέρει τόσο ξεχωριστές αποχρώσεις όσο και δομές που κάνουν αυτά τα denim εξαιρετικά περιζήτητα.

Εικόνα μέσω vintage ρούχα του Levi
Αυτά τα 1955 denim λειτουργούν ένα χαλαρό σε σχήμα με ένα μεγαλύτερο πόδι, ιδανικό για συνδυασμό με baggy uppers καθώς και μια σειρά από πάνινα παπούτσια. Εκτός από αυτό, αυτά τα denim εμφανίζονται με ένα boxy fit, μια μύγα κουμπιών καθώς και μια ιαπωνική λαβή LEVI’s Signature Red Tab καθώς και μπάλωμα μάρκας.

Με το 501 να είναι ένα από τα πιο προσφερόμενα denim στην Ιαπωνία, δεν είναι αμφιβολία γιατί ο Levi’s θα γιορτάζει αυτή την υπογραφή 501 αποτυγχάνοντας φόρο τιμής στη χώρα. Αυτή η υπογραφή του Vintage του Levi 1955 Ιαπωνία 501 πρόκειται να εμφανιστεί στις 20 Μαΐου, καθώς και να περιορίζεται σε 501 μονάδες παγκοσμίως. Αυτό δεν πρόκειται να είναι ένας απλός αστυνομικός με οποιοδήποτε είδος μέσων, οπότε αν συμβεί να είστε από τους τυχερούς λίγους μας ενημερώστε! Σε άλλες ειδήσεις, εδώ είναι η καλύτερη εμφάνισή σας στο Travis Scott X Nike Air Max 1 “Baroque Brown”.

Εικόνα μέσω vintage ρούχα του Levi

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top