Uncategorized

Το Nike Air Max 90 “Desert Camo” είναι τώρα διαθέσιμο στους απογόνους!

Μετά από μια σύντομη καθυστέρηση, η έντονα αναμενόμενη Nike Air Max 90 “Desert Camo” είναι τώρα διαθέσιμη στο Offspring! Μέρος του “πλεονασματικού πακέτου” που έκανε το μεγάλο ντεμπούτο του την περασμένη εβδομάδα, αυτό το συγκεκριμένο χρώμα μας δίνει σοβαρές λευκές δονήσεις X Nike και είναι απολύτως καλύτερο για τους υγρούς και θυελλώδεις μήνες μπροστά.

Εμπιστευμένο σε σκληρά και σκληρά φορώντας υλικά, αυτό το Air Max 90 λειτουργεί στην κορυφή μιας μακροχρόνιας βάσης Cordura και επικαλύπτεται από δερμάτινα και σουέτ πάνελ έτσι ώστε να μην συμβιβαστεί στην πολυτέλεια. Βαμμένο σε μια καθαρή παλέτα μαύρου, μια παύλα “πορτοκαλί” ασφαλείας “περιγράφει το toebox και τη γλώσσα για μια ποπ αντίθεση που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Τραβήξτε τις καρτέλες κοσμούν τη γλώσσα και τη φτέρνα για μια επιπλέον χρηστική αισθητική και η στρογγυλοποίηση όλων είναι μια μεσαία σόλα Nike Air που έχει ενισχυθεί από μια ισχυρή εξωτερική σόλα από καουτσούκ, γεμάτη με υπερμεγέθη πέλμα για πρόσθετη έλξη με κάθε βήμα.

Διατίθεται τώρα στο Offspring, το Nike Air Max 90 “Desert Camo” δεν πρέπει να χάσετε, οπότε κρατήστε το μέγεθός σας ενώ εξακολουθεί να κάθεται ιδανικό τώρα. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτή την απελευθέρωση και σε σχετικές ειδήσεις, το DQM X Nike Air Max 90 “Bacon” από το 2004 κάνει μια επιστροφή!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top