Uncategorized

Μια ματιά στο Air Jordan 5 “Oregon”

μετά την κυκλοφορία του “Top 3” την περασμένη εβδομάδα, παίρνουμε τώρα μια ματιά στο πόδι στην πολυαναμενόμενη Air Jordan 5 “Oregon Ducks Ανυψώνω”. Τοποθετημένο για να ξεκινήσει η σειρά του Jumpman’s Fall 2020, αυτό βασίζεται σε ένα από τα πιο εικονικά χρώματα της σιλουέτας.

Εμπιστευμένο σε τίποτα άλλο από το Buttery Smooth Suede, τα πάνελ πλέγματος της AJ5 χτύπησαν τις πλευρικές και μεσαίες πλευρές με μαύρο χρώμα, ενώ τα “Apple Green” κάνουν το δρόμο τους σε όλο το άνω, όπως ακριβώς και το OG. Το jumpman branding χαρίζει την παχιά υπερμεγέθη γλώσσα, ενώ ένα σύστημα ρύθμισης διακόπτη εναλλαγής δίνει στο παπούτσι μια τραχιά εμφάνιση και αίσθηση.

Εικόνα μέσω repgod888

Εικόνα μέσω repgod888
Ενώ δεν υπάρχει κανένας “O” branding οπουδήποτε, οι κίτρινες αιχμές κατά μήκος της μονάδας Nike Air που εμπνέονται από το P-51 Mustang καθιστούν πολύ σαφές ότι αυτό είναι πράγματι μια απελευθέρωση “Oregon”. Επιπλέον, τα μπαλώματα Jock στα τακούνια λαμβάνονται κατευθείαν από την έκδοση του 2019 “Michigan”.

Αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου, μην εκπλαγείτε αν η Nike Air Jordan 5 “Oregon Ducks Elevate” καθυστερεί ελαφρώς λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κοροναϊού. Ενημερώστε μας αν θα τα προσθέσετε στη συλλογή σας και σε σχετικές ειδήσεις, ο Hiroshi Fujiwara πρόσφατα διώχισε το Design Design X Jordan Air Cadence!

Εικόνα μέσω repgod888

Εικόνα μέσω repgod888

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top