Uncategorized

Ο Kim K πειράζει Yeezys για παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων Glow-in-the-Dark

κρατήστε το τηλέφωνο. Τον Δεκέμβριο, αποκαλύψαμε ότι ο Yeezys έγινε για παιδιά φέτος, και τώρα, η ίδια η Kim K έχει πάρει στην ιστορία Instagram για να πειράξει αυτό και είμαστε πέρα ​​από το Hyped!

Παρουσιάζοντας το 700 V2 ‘Triple Black, το 350 V2’ static ‘και το 350 V2’ Black Friday ‘, η κ. Kardashian-West δεν αποκάλυψε επίσης ένα, αλλά δύο λάμψη στο Dark Colourways! Αυτά τα αποκλειστικά μοντέλα διδάσκονταν τον Αύγουστο του περασμένου έτους και προφανώς δημιουργήθηκαν επειδή η Βορειοδυτική ήθελε ένα ζευγάρι! Όπως και το «στατικό», αυτά τα ζωντανά πάνινα παπούτσια διαθέτουν μια διαφανή λωρίδα που καταρρίπτει τα πλευρικά πλαϊνά πάνελ που φαίνεται να είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των πάνινα παπούτσια αυτές τις μέρες.

Σύμφωνα με τον Kim K, τα ολοκαίνουργια παιδιά Yeezys θα είναι διαθέσιμα “πολύ σύντομα”. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν νέα σχετικά με το αν οι εκδόσεις Glow-in-the-Dark θα είναι διαθέσιμες για ενήλικες, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Σε σχετικές ειδήσεις, το Yeezy βελτιώνει 350 V2 ‘Special Release’ πέφτει αυτό το μήνα … αλλά υπάρχει ένα catch!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε το ρεύμα εδώ!

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top