Uncategorized

Κοιτάξτε την πρώτη ματιά στην Ένωση La X Air Jordan 4 SP “Guava Ice”

Εάν το “off noir” δεν ήταν αρκετά τρελός για σας, τότε περιμένετε μέχρι να δείτε την ένωση La X Air Jordan 4 SP “Guava Ice” ! Το δεύτερο AJ4 για να πέσει ως μέρος της τελευταίας συνεργασίας Nike της μάρκας που εδρεύει στο Λος Άντζελες, χτυπά εξαιρετικά αποκλειστική απελευθέρωση για να γυρίσει τα κεφάλια, καθώς και να πάρουμε την πρώτη μας εμφάνιση ακόμα!

Πρώτα διαρρεύσει στην αρχή του καλοκαιριού, το “Guava Ice” διαθέτει μια κόλαση μιας παλέτας. Αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως Sean Wotherspoon X Nike Air Max 97/1 στα στεροειδή, ένα Pastel Pink Suede αποτελεί την πλειοψηφία του άνω, ενώ εντυπωσιάζουν “ταξιαρχία μπλε” καθώς και “ελαφριά σύντηξη” Red “εμφανίζονται στο Τμήμα αστραγάλου για μια αντίθεση που είναι πραγματικά τρελό.

Εικόνα μέσω κατσίκα

Εικόνα μέσω κατσίκα
Το Clean “Sail” προωθείται έξω από το πλέγμα Toebox καθώς και τα κορδόνια, καθώς και όπως και η άλλη πτώση ULA, αυτή η Air Jordan 4 διαθέτει μια κιτρινική μεσαία σόλα, με αποτέλεσμα ένα vintage vibe που τρέχει στο DNA της αμερικανικής ετικέτας.

Ορίστηκε να κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου αποκλειστικά στις θέσεις της Ένωσης, η Ένωση La X Nike Air Jordan 4 SP “Guava Ice” δεν είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο εκεί έξω. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το τρελό χρωματιστό, καθώς και σε σχετικές ειδήσεις, το off-λευκό X Air Jordan 4 “Bred” πέφτει αργότερα φέτος!

Εικόνα μέσω κατσίκα

Εικόνα μέσω κατσίκα

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top