Uncategorized

Το ‘Cloud White’ Adidas Yung 1 θα μπορούσε να είναι το πιο δημοφιλές χρώμα ακόμα

μπροστά από την ημερομηνία κυκλοφορίας, εξετάζουμε πιο προσεκτικά το Adidas Yung 1 ‘Cloud White’. Αυτές οι εικόνες, με την ευγένεια του 43einhalb, περιγράφουν γιατί η διαφημιστική εκστρατεία περνάει από τη στέγη για αυτόν τον εκπαιδευτή.

Είναι το πιο απλοϊκό χρώμα ακόμα και ένα εντυπωσιακό φόρο τιμής στα διάσημα υποδήματα του παρελθόντος. Αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω και ενημερώστε μας αν αυτό το Yung 1 βρίσκεται στη λίστα σας!

Μιλήστε για την τελειότητα του πάνινα παπούτσια! Το Adidas Yung 1 είναι ένα ολοκαίνουργιο στυλ για το 2018, αλλά όπως θα περίμενε κανείς, αυτό εμφανίζεται ως ένα παλιό σχολείο. Οι βετεράνοι του παιχνιδιού πάνινα παπούτσια αναμφίβολα θα αναγνωρίσουν τις ομοιότητες μεταξύ αυτού του παπουτσιού και του Dorf Falcon της δεκαετίας του ’90.

Αρκετά στυλ έχουν ξεκινήσει από ένα solebox αποκλειστικό στο ταχέως πωλούν «Triple Black». Αυτό το επόμενο ζευγάρι είναι όλα μαζί πολύ πιο απίστευτο σε μια ποικιλία λευκών και off-whites. Τα τμήματα premium της σουέτ αυξάνουν το παπούτσι από μια βασική αθλήματα αισθητική σε κάτι πολύ πιο προσανατολισμένο στον τρόπο ζωής.

Οι ευρωπαίοι έμποροι θα είναι οι πρώτοι που θα ξεκινήσουν τα μεγέθη του Adidas Yung-1 White, ακολουθούμενοι από τους εμπόρους του Ηνωμένου Βασιλείου την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου. Αυτό είναι ένα από τα πολλά hyped εκπαιδευτή γυμναστικής που κυκλοφορούν αυτό το μήνα. Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά εδώ.

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top