Uncategorized

Πρώτα ματιά στο PSG X Air Jordan 4

Μετά την πτώση μιας συλλογής ενδυμάτων Nike νωρίτερα φέτος, μοιάζει με το γαλλικό ποδοσφαιρικό σύλλογο Paris Saint-Germain θα επανενωθεί με μακροχρόνιους συνεργάτες Jordan Brand για το PSG X Air Jordan 4. Σημειώνοντας την πρώτη φορά που εργάζονται σε αυτή τη διάσημη σιλουέτα, εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα!

Εικόνα μέσω του WaveGod_Thelegend
Διαρροή εικόνων ευγενική προσφορά του sneaker insider @wavegod_thelegend, το PSG AJ4 είναι στην πραγματικότητα αρκετά βασικό, αλλά υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που αξίζει να σημειωθούν. Διαθέτοντας ένα καθαρό δερμάτινο επάνω μέρος, το δίχτυ της υπογραφής του παπουτσιού κοσμεί το κιβώτιο δακτύλων και τα πλευρικά πλαίσια, ενώ ένα βασικό “paname” ταυτότητα είναι ραμμένο πάνω στις πλευρές.

Τα σκούρα μοβ στοιχεία κάνουν το δρόμο τους σε όλο το παπούτσι για μια εντυπωσιακή ποπ αντίθεση, ενώ το ανοιχτό γκρι σουέτ περιβάλλει τους λασπώδεις για μια ακόμη πιο πιο προληπτική αφή. Για να τα στρογγυλεύουμε όλα, η συν-επωνυμία λεπτομέρεια χαρίζει το σήμα καουτσούκ, τελειώνοντας το σχέδιο.

ψευδής

Αυτή τη στιγμή, σχεδόν τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το Παρίσι Saint-Germain X Nike Air Jordan 4, αλλά αναμένουμε κάποιες σταθερές λεπτομέρειες να πέσουν νωρίτερα και όχι αργότερα. Ενημερώστε μας αν θα κάνετε copping, και ενώ είστε εδώ, ίσως να πάρετε μια ματιά στο πόδι στο Off-White X Air Jordan 4 “White”!

Εικόνα μέσω του WaveGod_Thelegend

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top