REALE REALLE: Μην χάσετε το Sacai x Nike Vaporwaffle “Black” & “Sail”!

Μετά από αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως αιωνιότητα της αναμονής, έφτασαν τελικά το Sacai x Nike Vaporwaffle και το Sacai X Nike Vaporwaffle “Sail”. Το νεότερο και το μεγαλύτερο υβριδικό υβριδικό υψηλό θερμότητας της Chitose Abe, πηγαίνει όλα έξω με την υπογραφή της αποσυντίθεται αισθητική. Εάν θέλετε κάποια από αυτά στη συλλογή σας, πρόκειται να ξεκινήσουν αύριο στις 6 Νοεμβρίου στις 8πμ!

Ένα αληθινό αριστούργημα, ο ιαπωνικός σχεδιαστής μόδας έχει συγχωνεύσει δύο θρυλικές σιλουέτες Nike σε ένα. Με ένα πλήρες flyknit άνω, διπλό λογότυπο swoosh πυροβολούν στα πλευρικά πλαϊνά πάνελ, ενώ διπλάσια οι γλώσσες, τα κορδόνια και οι midsoles κάνουν επίσης γνωστή την παρουσία τους για μια αισθητική που είναι διπλάσια. Ενώ αυτό είναι σίγουρα κάτι καινούργιο, ειδικά μέσα στη σφαίρα του Sacai X Nike, έχει εξευγενιστεί πλήρως στο σημείο που φαίνεται απλά απρόσκοπτο.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Η συν-μάρκα χαρίζει το σήμα και την εσωτερική σόλα του δερμάτινου τακουνιού και η στρογγυλοποίηση όλων είναι μια εξωτερική σόλα από καουτσούκ που παρέχει μια επιπλέον αίσθηση με κάθε βήμα.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι τελικά λέμε αυτό, αλλά το Sacai x Nike Vaporwaffle “Black” και το Sacai X Nike Vaporwaffle “Sail” πρόκειται να πέσει αύριο στις 6 Νοεμβρίου στις 8πμ. Ενημερώστε μας ποια χρωματιστή αισθάνεστε περισσότερο και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στο πόδι στο επερχόμενο Sacai X Nike Vaporwaffle “Sesame”!

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top