Οι επίσημες εικόνες της κοινωνικής κατάστασης x nike air max penny 1 είναι εδώ

μετά από δύο συνεργασίες της Nike Dunk που πήγαν σχετικά κάτω από το ραντάρ, η κοινωνική κατάσταση προετοιμάζεται να ξεκινήσει μια ολοκαίνουργια ομαδική προσπάθεια με το SWOOSH με τη μορφή Η κοινωνική κατάσταση x nike air max penny 1 πακέτο. Παρουσιάζοντας δύο διαφορετικά χρώματα (“μαύρα” και “μπεζ”), τα πάνινα παπούτσια είναι κατασκευασμένα από υλικά premium και είναι διακοσμημένα σε ειδική έκδοση branding, καθιστώντας τους ένα must-have για μεγάλες sneakerheads.

Το Air Max Penny 1 δεν έχει βρεθεί στα ράφια για λίγα χρόνια, αν και οι οπαδοί του OG Sneaker θα το θυμούνται ως το πάνινο παπούτσι της Penny Hardaway σε όλη τη δεκαετία του ’90. Ο χοντρός σχεδιασμός θα ευθυγραμμιστεί χωρίς αμφιβολία με τις τάσεις του σήμερα και είμαστε σίγουρα ευτυχείς που βλέπουμε την επιστροφή της σιλουέτας.

Εικόνα μέσω Nikesocial Status x Nike Air Max Penny 1 “Λευκό”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nikesocial Status x Nike Air Max Penny 1 “Black”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Και τα δύο ζεύγη εμφανίζουν κλασική επωνυμία Nike Swoosh στις πλευρικές πλευρές, με τις πινελιές ειδικής έκδοσης που προστίθενται και στα δύο τακούνια. Το Tinggles Toggles είναι επίσης παρούσες για να βοηθήσετε να τα βγάλετε και να σβήνετε γρήγορα, ενώ κάτω από τα τακούνια είναι επίσης παρόντες μονάδες Air Max για βέλτιστη άνεση.

Εάν θέλετε να πάρετε τα χέρια σας σε οποιαδήποτε από αυτές τις δύο κυκλοφορίες, θα πρέπει να καθίσετε σφιχτά καθώς περιμένουμε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες να δημοσιοποιηθούν σύντομα. Εν τω μεταξύ, κρατήστε το κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο για όλα τα πιο πρόσφατα νέα και ενημερώσεις του sneaker και ενώ είστε εδώ, ελέγξτε τα πιο πρόσφατα σχετικά με την επερχόμενη Air Jordan 1 High “Chicago Reimagined”!

Εικόνα μέσω Nikesocial Status x Nike Air Max Penny 1 “Λευκό”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nikesocial Status x Nike Air Max Penny 1 “Black”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top