Σημειώστε τα ημερολόγιά σας: Το μέγεθος; Ημέρα έχει εμφανιστεί για μια μεγάλη αιτία

μέγεθος; Αρχίζει το 2022 με ένα κτύπημα με την εισαγωγή του μεγέθους; Ημέρα! Μια ευκαιρία για sneakerheads να πάρουν τα χέρια τους σε μια επιλογή μεγέθους; Ειδικές Εισαγωγές από το 2021, όχι μόνο θα έχετε τη δυνατότητα να βαθμολογήσετε τελικά ένα W σε μερικές περιορισμένες μειώσεις έκδοσης, θα είστε επίσης σε θέση να τους πάρετε για ένα κλάσμα του λιανικού κόστους πάρα πολύ!

Όλα τα έσοδα από αυτή την ειδική εκδήλωση θα συμβάλλουν στη ζώνη νεολαίας του Μάντσεστερ. Αυτό το φιλανθρωπικό ίδρυμα παρέχει στους νέους τα εργαλεία για να αυξήσουν και να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους, να καθιερώσουν την εμπιστοσύνη τους, να τους εξοπλίσουν για να εκπληρώσουν τις δυνατότητές τους, καθώς και να τους βοηθήσουν τελικά να οδηγήσουν πιο υγιεινές και πιο ευτυχισμένες ζωές. Αυτή είναι μια εξαιρετική αιτία που πρέπει σίγουρα να υποστηρίξετε!

Μέγεθος; Ημέρα θα συμβεί στις 14 Ιανουαρίου, καθώς και ειδικό για το μέγεθος; αποκτήστε πρόσβαση στα μέλη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει το μέγεθος; Εκτοξεύει την εφαρμογή αυτή τη στιγμή, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί, επιθεωρήστε το εύχρηστο γραφικό κάτω κάτω!

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top