Οι επίσημες εικόνες του Air Jordan 1 Low “Psychic Purple” έχουν εμφανιστεί

sneakerheads δεν είναι πλέον πλήρης ξένος σε vintage στυλ που κάνουν μια επιστροφή από τη Nike καθώς και τη γραμμή μάρκας Jordan – ανεξάρτητα από το αν είναι η αρχική διαμόρφωση ή Νέα έκδοση, είναι εγγυημένα να είναι ένα τεράστιο χτύπημα! Τα χαμηλά κομμένα Jordan 1s είναι τα επόμενα για να λάβουν μια ενημέρωση, πρόσφατα ονομάζεται ως Air Jordan 1 χαμηλή “ψυχική μοβ”.

Εάν έχετε πληρώσει στενά ενδιαφέρον για τις τελευταίες ενημερώσεις, θα καταλάβατε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει αυτόν τον μοβ συνδυασμό σε έναν εκπαιδευτή Nike, το Dunk High “Varsity Purple” συγκεκριμένα.

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Απορρίπτοντας τις μαύρες πινελιές από το “Court Purple” Colourway, αυτή η πρόσφατα δύο τόνων Jordan 1S λειτουργούν μια καθαρή λευκή δερμάτινη βάση που αναπτύσσει τα κιβώτια των δακτύλων καθώς και τα τεταρτημόρια. Οι jumpman κορυφαίες γλώσσες, τα κεντημένα πτερύγια στα τακούνια, καθώς και το σύστημα μεσαίας σόλας του αέρα που συμμορφώνονται με την προσαρμογή, ωστόσο διακόπτονται από μωβ τόνους που κοσμούν τα καπάκια των δακτύλων, τα μάτια, τα κορδόνια, τα περιλαίμια, τα swooshes, καθώς και η ανθεκτική εξωτερική σόλα καουτσούκ.

Θα προσθέσετε την περιστροφή της Nike Air Jordan 1 χαμηλό “Psychic Purple”; Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο δεξιά εδώ στον μοναδικό προμηθευτή, αν δεν θέλετε να χάσετε τις τελευταίες κυκλοφορίες της Nike Sneaker. Σε παρόμοιες ειδήσεις, έχουν εμφανιστεί λεπτομερείς εικόνες του Air Jordan 1 High OG “Rebellionaire”.

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top