Η τελική συλλογή X Nike Spring 2021 πέφτει αύριο

συμμορφώνοντας με την απελευθέρωση του εξαιρετικά επιθυμητή SB Dunk Low, Ultimate καθώς και το Swoosh έχουν επανενωθεί όταν για άλλη μια φορά για την Ultimate X Nike Spring 2021 Collection! Καλύτερο για τους ηλιόλουστους αλλά παγωμένους μήνες μπροστά, η εκτεταμένη ποικιλία παίζει με ισχυρά χρώματα καθώς και ελκυστικά σχέδια, με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά φορητή κάψουλα που δεν θέλετε απολύτως να χάσετε.

Παρουσιάζοντας μια τεράστια ποικιλία ενδυμάτων που περιλαμβάνει σακάκια, φούτερ με κουκούλες, πουκάμισα, παντελόνια, καθώς και sweatpants, το επίκεντρο του πακέτου πρέπει να είναι το αναστρέψιμο φουσκωτό σακάκι που είναι βέβαιο ότι θα είναι στις λίστες του καθενός. Πτώση σε τέσσερις μοναδικούς χρωματισμούς, από την αρχή φαίνεται σαν ένα βασικό και ομαλό κομμάτι Nike, ωστόσο, όταν γυρίζετε το κτίριο νάιλον ανθεκτικό στο νερό, θα σας εφοδιάσετε ένα κομψό μονόγραμμα λογότυπων εκτός από τα αποτυπώματα της Νέας Υόρκης Λογότυπο γύρω από το κολάρο.

1
2
3
4
5

Δείτε περισσότερα

Στο τμήμα αξεσουάρ, το δίδυμο ισχύος δεν έχει κρατήσει πίσω καθώς εισάγουν Beanies, ένα Dri-Fit μονωμένο λαιμό θερμότερο, καθώς και μια συνθετική δερμάτινη ζώνη που είναι μια ωδή στην ερπετική δομή που ανακαλύφθηκε στους προαναφερθέντες dunks.

Εάν θέλετε οποιοδήποτε είδος από αυτά τα κομμάτια στην προσωπική σας συλλογή, τότε απαιτείτε να ακούσετε, καθώς η τελική συλλογή X Nike Spring 2021 πέφτει αύριο στις 11 Μαρτίου στις 11πμ. Εάν είστε στην Ιαπωνία, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 13 Μαρτίου για να μπω. Ας καταλάβουμε ποια κομμάτια θα πάτε, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, το Ultimate X Nike Air Force 1 “Flax” πέφτει αργότερα φέτος!

1
2
3
4
5

Δείτε περισσότερα

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top