Uncategorized

Η Adidas συνδυάζει τον αθλητισμό καθώς και την αισθητική για την Ultra αύξηση S & L ‘Power Red’

επειδή το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο του 2015, το Adidas Ultra αύξηση έχει πάντα κατανοηθεί κυρίως ως πάνινο πάνινο παπούτσι. Ντυμένος σε ένα πλήρες σύνολο primeknit, οι τρεις λωρίδες έχουν τώρα δώσει ένα premium makeover με την εξαιρετικά αύξηση s & l ‘power red’, καθώς και είναι ένα συγκεκριμένο cop!

Σύντομη για το σουέτ καθώς και το δέρμα, το «κόκκινο ισχύς» βασίζεται από τη σιλουέτα UB 1.0, ωστόσο ανταλλάσσει το γενικά κλουβί TPU με ένα πλήρες δέρμα που είναι χρωματισμένο σε καθαρή γκρίζα απόχρωση. Ένα κύπελλο φτέρνας Suede καθώς και το Mudguard, καθώς και ένα μαύρο καθώς και το Red Primeknit Upper προσφέρει στους χρήστες με τη βέλτιστη ποσότητα αθλητισμού χωρίς να συμβιβαστούν στην αισθητική.

Κάτω από κάτω, υπάρχει μια μέση σόλα πλήρους μήκους για πρόσθετη άνεση καθώς και ατελείωτη μαξιλάρια, συνολικά με ανθεκτική ηπειρωτική εξωτερική σόλα. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, η επωνυμία Iridescent Ultra αυξάνει γύρω από τη φτέρνα, ολοκληρώνοντας το σχεδιασμό περιορισμένης έκδοσης.

Διατίθεται τώρα από την Adidas UK, η Adidas Ultra αύξησε το S & Ας καταλάβουμε αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι για τη συλλογή σας καθώς και, ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στο πλήρες φάσμα πάνινα παπούτσια της Adidas.

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top