Uncategorized

Το πακέτο της Nike ‘Day Day’ καλεί τη βοήθεια από τον Steve Harrington

φιλικό προς το περιβάλλον.

Nike Air Force 1 ‘ Ημέρα της Γης ‘
Για να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση της Ημέρας της Γης, η Nike έρχονται μαζί με τον καλλιτέχνη Steve Harrington για να δημιουργήσει το πακέτο Day Day της Nike.

Η βιωσιμότητα είναι ένα σημαντικό ζήτημα στη μόδα καλύτερα τώρα. Με πολύ περισσότερα ρούχα και παπούτσια που παράγονται από ποτέ, προκαλεί το ερώτημα πώς τα εμπορικά σήματα θα βοηθήσουν να περιορίσουν αυτή την επιζήμια επίδραση στο περιβάλλον.

Ξεκινώντας από την Ημέρα της Αεροπορίας της Nike 1 ‘Earth Day, τη Nike Cortez’ Earth Day ‘και τη Nikeâ Blazer Low’ Day Day ‘, αυτά τα λευκά πάνινα παπούτσια έχουν δημιουργηθεί από υλικό Flyleather. Αυτό το υλικό δερμάτινων ινών 50% είναι τόσο ελαφρύτερο όσο και πολύ πιο ανθεκτικό από το συμβατικό κρύο. Παράλληλα, είναι πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

nike blazer χαμηλή «Ημέρα Γης»
Αυτό που θέτει αυτά τα πάνινα παπούτσια είναι το έργο τέχνης του Steve Harrington. Δημιουργία γραφικών της γης που αγκαλιάζονται, μεταφέρονται ή “θέρμανση” λόγω άσκησης. Αυτή η συμβολική ομοιότητα της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι τόσο ελκυστική όσο και ανησυχητική ταυτόχρονα.

Μικρότερες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν χτυπήματα Teal και Aqua καθώς και φοίνικες και branding στο στυλ υπογραφής του Harrington. Ξεκινώντας πιο κοντά στις 22 Απριλίου, το πακέτο Nike ‘Earth Day’ πρέπει να COP.

nike cortez ‘Ημέρα της Γης’

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top