Μια ιδιαίτερη ματιά στο Nike Air Max 95 OG “Neon”

είστε προετοιμασμένοι για την επιστροφή του θρυλικού Nike Air Max 95 OG “Neon”;! Μία από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες του έτους, φήμες για αυτό το παπούτσι που έκανε μια επιστροφή ήταν στο ραντάρ μας, επειδή η αρχή του έτους, καθώς και στις 17 Δεκεμβρίου ότι θα είστε σε θέση να προστατεύσετε ένα ζευγάρι με το Sevenstore. Για την καλύτερη δυνατότητα σας για μπάτσο, βεβαιωθείτε ότι πηγαίνετε στην κλήρωση τους καλύτερα τώρα πριν είναι τόσο αργά!

Αποστολή int’l

Λοταρία

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Αποστολή int’l

Λοταρία

Κάνοντας μια επιστροφή στην αληθινή μορφή OG, το “Neon” είναι το πνευματικό τέκνο του οραματιστή σχεδιαστή Sergio Lozano που ξεκίνησε να παράγει μια ανατομικά εμπνευσμένη σιλουέτα πίσω το 1995. Με τη μέθοδο του για να παράγει τον υπέρτατο παπούτσι ζωής, αντ ‘αυτού έκανε Κάτι που ξεπέρασε κάθε παπούτσι πριν από αυτό, με αποτέλεσμα μια πραγματικά γνωστή αισθητική που δεν είναι άλλο ζευγάρι στην ιστορία της Nike ήταν σε θέση να αναπαράγει.

Με γκρίζα πάνελ κλίσης κατά μήκος των πλευρικών καθώς και των μέσων πλευρικών πλαισίων, οι προθέσεις “Volt” μπορούν να ανακαλυφθούν σε όλο το Air Max 95 για μια ποπ αντίθεση που σίγουρα θα γυρίσει τα κεφάλια. Τοποθετήστε μαζί την επένδυση περιβάλλει το σύστημα κορδονιών για αυτό το παραδοσιακό βλέμμα που όλοι μας καταλαβαίνουν καθώς και την αγάπη, καθώς και κάτω κάτω, θα ανακαλύψετε μια χοντρή μεσαία σόλα που μάλλον παίρνει στην πραγματικότητα, καθώς και μαξιλάρι σε ένα ακόμη επίπεδο.

Ρυθμίστηκε να μειωθεί στις 17 Δεκεμβρίου, βεβαιωθείτε ότι θα πάτε στο Sevenstore Raffle για την καλύτερη δυνατότητα σας στον αστυνομικό Nike Air Max 95 OG “Neon”. Ας καταλάβουμε αν θα πάτε για αυτά, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, το Kim Jones X Nike Air Max 95 “Total Orange” έχει αποκαλυφθεί!

Αποστολή int’l

Λοταρία

Αποστολή int’l

Λοταρία

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top