Η Nike SB Dunk Χαμηλή “Street Hawker” πληρώνει φόρο τιμής στα καροτσάκια τροφίμων της Κίνας

αφού πήρε το πρώτο μας ποντίκι σε όλη την πορεία πίσω τον Οκτώβριο, η Nike SB Dunk Low “Street Hawker” έχει πλέον αποκτηθεί επίσημα τη δόξα του. Όταν αυτό το παπούτσι έκανε γύρους νωρίτερα αυτή τη σεζόν, ήταν ψευδώνυμο το “κινεζικό νέο έτος”, αλλά μοιάζει να είναι πραγματικά ένα φόρο τιμής για τα καροτσάκια τροφίμων που παίζουν μεγάλο ρόλο στην κινεζική κουλτούρα.

Περπατώντας κάτω από οποιοδήποτε δρόμο στην Κίνα, ανεξάρτητα από το αν είστε σε μια αγροτική περιοχή ή μια αστική μητρόπολη, το πρώτο πράγμα που θα δείτε είναι τα καροτσάκια τροφίμων που είναι παρατάσσονται ένα μετά το άλλο που εξυπηρετεί νόστιμες λιχουδιές στο-go . Δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη που βασίζεται στον Guangzhou Jason Deng, το Dunk Low διαθέτει 22 διαφορετικές λεπτομέρειες εμπνευσμένες με το δρόμο που λαμβάνονται από έξι πιάτα από έξι κινεζικές πόλεις. Από μια πληθώρα πιάτων με βάση το αλεύρι στα noodles του Yangchun και τα chopsticks, όλα αυτά γίνονται σε ένα στυλ όπως ακουαρέλα που δεν μπορούμε να βοηθήσουμε, αλλά να πέσουμε.

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Άλλες λεπτομέρειες που απλά δεν μπορείτε να χάσετε περιλαμβάνουν την ειδική αναντιστοιχία παλέτα που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια, το χαλκό κέρμα που περιγράφει κατά μήκος του πλευρικού τακουνιού, και γύρω από την πλάτη, η κλασική επωνυμία “nike” έχει αντικατασταθεί με τον κινέζικο χαρακτήρα για το “φαγητό” , ακολουθώντας τέλεια το θέμα.

Αναμένεται να ξεκινήσει στις 13 Ιανουαρίου, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή εάν έχετε μια όρεξη για το Nike SB Dunk Low “Street Hawker”. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτή την επερχόμενη Colourway, και ενώ βρίσκεστε εδώ, ίσως και να πάρετε ένα βλέμμα στο πόδι στο Nike SB Dunk χαμηλή “ροζ χοίρος”!

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top