Uncategorized

Η Arizona Ice Tea και η Adidas συνδέονται για μια αναζωογονητική συλλογή Continental 80

μέσω Adidas
Μετά το εξωφρενικό τους pop-up συνεργασίας Yung-1 τον περασμένο μήνα, το οποίο δεν έκλεισε από το NYPD, το τσάι πάγου της Αριζόνα έχει επανενωθεί με την Adidas για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά παίρνοντας την ηπειρωτική 80 σιλουέτα. Μια αναζωογονητική ανάληψη του συνηθισμένου πάνινα παπούτσια, αυτά είναι μια εγγυημένη ανάγκη για αστυνομικό!

Κατασκευασμένα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, τα πάνινα παπούτσια είναι διαθέσιμα σε τέσσερις ξεχωριστές χρωματιστές, όλα ζωγραφισμένα σε μαύρο, λευκό, teal, ροζ και πορτοκαλί παλέτες. Κατασκευασμένο από ένα συνδυασμό σκληρού φορώντας καμβά και βουτυρώδη ομαλή σουέτ, κάθε μοντέλο εκτυπώνεται με μια ποικιλία μοτίβων λουλουδιών και μοτίβα Αζτέκων, εμπνευσμένα από την κανονική αισθητική της μάρκας American Beverage.

Εικόνα μέσω adidas

Εικόνα μέσω adidas
Εκτός από το Continental 80, το δίδυμο Power θα κυκλοφορήσει επίσης μια συλλογή από διαφάνειες που είναι καλύτερες για τους καλοκαιρινούς μήνες. Τοποθετήστε την απελευθέρωση στις 17 Αυγούστου, η συλλογή Arizona Ice X Adidas Continental 80 δεν πρέπει να χάσετε! Θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στην περιστροφή σας; Είναι αυτό το πακέτο καλύτερο από το Yung-1 του περασμένου μήνα; Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε!

Εικόνα μέσω adidas

Εικόνα μέσω adidas

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top