Uncategorized

Η επόμενη δόση της εταιρικής σχέσης Sacai X Nike παίρνει μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας

όταν αφορά τη μεγαλύτερη συνεργασία της χρονιάς, τίποτα δεν συγκρίνεται με την κοινή επιχείρηση Sacai x Nike. Η ενσωμάτωση 3 εικονιδίων του παρελθόντος της Nike, καθώς και η καθιστώντας τους σαν κάτι από το μέλλον έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα masterstroke από το ζευγάρι. Τώρα είμαστε όλοι έτοιμοι για την επόμενη μείωση μεταξύ του δίδυμου καθώς και είναι κάτι ιδιαίτερο.

Ξεκινώντας από το Sacai X Nike Ldwaffle, αυτή τη φορά αντιμετωπίζουμε όχι 2, ωστόσο 3 εξαιρετικά χρωματιστά. Με 2 μονοχρωματικές επιλογές, οι μαύρες και οι λευκές επαναλήψεις επιτρέπουν σε αυτή την εξωφρενική σιλουέτα να ξεχωρίζει πραγματικά. Αυτά θα απελευθερωθούν μαζί με ένα ροζ/πράσινο/πορτοκαλί χρωματισμό πολύ πιο παρόμοια με εκείνη της αρχικής πτώσης.

Η απελευθέρωση μαζί με το Ldwaffle είναι ένα ακόμη 2 χρώματα του Blazer. Για άλλη μια φορά έρχεται σε μονόχρωμες μαύρες και λευκές επιλογές, αυτά τα πάνινα παπούτσια είναι πολύ καθαρότερα από την προηγούμενη έκδοση. Και τα 5 πάνινα παπούτσια διαθέτουν την επικάλυψη καθώς και τη διπλασιασμένη αισθητική που η γειτονιά του πάνινα παπούτσια έπεσε όπως με την πρώτη πτώση.

Το Sacai X Nike Ldwaffle θα χτυπήσει επιλέγουν τους εμπόρους από τις 12 Σεπτεμβρίου με το Sacai X Nike Blazer να πέφτει μια εβδομάδα αργότερα στις 19 Σεπτεμβρίου. Όλα τα παπούτσια θα κυκλοφορήσουν μαζί με μια συλλογή ειδών ένδυσης που είναι τόσο μεγάλη όσο τα πάνινα παπούτσια.

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top