Το Reebok εισάγει νέο σύστημα μαξιλαριού με σύστημα Idea Type 1

είναι ασυνήθιστο να βρείτε όλη την ολοκαίνουργια καινοτομία πάνινα παπούτσια που είναι πραγματικά επαναστατική, οπότε όταν έρθει η ώρα, ήρθε η ώρα να ακούσετε.

Οι ειδήσεις έχουν καταστραφεί ότι η Reebok πρόκειται να κάνει ντεμπούτο σε ένα νέο σύστημα μαξιλαριών, που ονομάζεται Zig Kinetica, που εξελίχθηκε στο πάνινο παπούτσι τύπου 1 της μάρκας. Πολύ πρώτα εντοπίστηκε στο διάδρομο, το στυλ απελευθερώνεται σε τέσσερις νέους χρωματισμούς, ώστε να είστε χαλασμένοι για επιλογή. Διαθέτοντας ένα μείγμα προσαρμογής καθώς και συνθετικά για ένα φινίρισμα πολλαπλών στίξεων, ολοκληρώθηκαν με ένα ιμάντα για πρόσθετη ασφάλεια.

Εικόνα μέσω Reebok
Η σόλα είναι όπου αυτή η ολοκαίνουργια καινοτομία μπαίνει στο παιχνίδι. Bouncy καθώς και εξαιρετικά άνετα, η μεσαία σόλα σε φέτες συνδυάζει τρία νέα χαρακτηριστικά. Σχεδιασμένο για να αποθηκεύει την ενέργεια στη μοναδική για να σας ωθήσει μπροστά καθώς και να παρατείνει την πορεία σας, η νέα καινοτομία που ενσωματώνεται με το στυλ υπογραφής του Reebok είναι σίγουρο χτύπημα. καθώς και ένα που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε.

Εικόνα μέσω Reebok
Λόγω της κυκλοφορίας στις 8 Νοεμβρίου th , κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για την ιδέα του Reebok τύπου 1!

Εικόνα μέσω Reebok

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top