Το Nike Air Max 97 Ultra ’17 ‘Red Orbit’ είναι καθαρή φωτιά

πέρυσι, η Nike έφερε πίσω το θρυλικό Air Max 97 στην 20ή επέτειό της, και με αυτή την αναβίωση, ήρθε μια δέσμη εξαιρετικά υψηλής θερμότητας Collabs από Όροι του Skepta και του Virgil Abloh. Σε πολλούς, το AM97 είναι ένα από τα καλύτερα πάνινα παπούτσια πρόσφατης μνήμης, και τώρα, το Swoosh έχει αποκαλύψει μια ολοκαίνουργια Colourway που σίγουρα θα θέλετε να μπήξετε.

Με ένα ανώτερο που αποτελείται από συντηγμένο ανακλαστικό ύφασμα και μοτίβο πλέγματος, η «κόκκινη τροχιά» φέρνει νέο πλάτος σε αυτό το τρέξιμο κλασικό. Η εσωτερική επένδυση και η φούσκα αέρα πλήρους μήκους του πάνινα παπούτσια Pop με μια δυναμική απόχρωση, νοσταλγική του φημισμένου «υπέρυθρων» που χρησιμοποιείται σε πολυάριθμες εκπαιδευτές της κληρονομιάς της δεκαετίας του 1990.

Πτώση πολύ σύντομα, φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στο μοναδικό προμηθευτή για πολύ περισσότερα νέα σχετικά με το Nike Air Max 97 Ultra ’17 ‘Under Orbit’ όπως αναπτύσσεται! Σε σχετικά

Εάν σκέφτεστε να κολλήσετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να δείτε τα πιο πρόσφατα στο τέλος. Είδη ένδυσης!

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top